Kultúra

Versmaraton – Ma még lehet jelentkezni!

„Versmaraton" címmel lehetőséget biztosít minden versbarátnak A Szabadművelődés Háza, hogy a Költészet Napja tiszteletére elmondhassa kedves versét a Verspódiumon. Április 11-én, pénteken 10 órától 15 óráig várják a versmondókat a ház aulájába.

A kezdeményezésre bárki jelentkezhet (az óvodásoktól a szépkorúakig) április 10-én éjfélig Márfi Tibornál, a marfi.tibor@aszmh.hu email címen – írta meg a szekesfehervar.hu.

A „Versmaraton” után 15 órakor kezdődik a „Költőnk és kora” című középiskolások számára szervezett vetélkedő döntője, melyet A Szabadművelődés Háza, a Tarsoly Ifjúságért Egyesület, és a Vörösmarty Társaság hirdetett meg. A döntőbe jutott csapatok 5-10 perc időtartamban, József Attila életét, munkásságát, költészetét, korát bemutató összeállítást, műsort adnak elő, melynek formája szabadon választott.

A Szabadművelődés Háza szeretettel fogadja április 11-én, pénteken a közönség soraiba azokat, akik szerepelni nem kívánnak ugyan, de szívesen hallgatják a szebbnél szebb irodalmi alkotásokat a „Verspódiumon”, és szívesen nézik meg a vetélkedő döntőjének produkcióit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik