Kultúra

Utazási és Szabadidő Kiállítás a Hiemer-házban

A rendezvényen a fehérvári utazási irodák hazai és külföldi kínálatával, a Tourinform Székesfehérvár rendkívül gazdag programajánlatával, valamint a régió kiemelkedő turisztikai látnivalóival ismerkedhetnek a kiállítás látogatói. A kiállítás megtekintése ingyenes, sőt, a bálteremben minden látogató ŐsFehérvár városkártyát és tombolát kap ajándékba.

A Hiemer-ház báltermében bel- és külföldi turisztikai ajánlatokkal, régiós és országos látnivalókkal, szálláshelyekkel, szórakozási lehetőségekkel ismerkedhetnek az érdeklődők április 12-én és április 13-án 10 és 17 óra között. Az utazási irodák pedig egyre bővülő hazai és belföldi programjaikkal és a rendezvényre időzített előfoglalási kedvezményeikkel várják a kiállítás látogatóit. A rendezvény ezúttal is nemzetközi lesz. Tavaly a felvidéki Búcs vett részt a kiállításon, nagy sikert aratva a Viseletes Babák Háza kollekciójával. Posch Ede, a kiállítást szervező Lénia Kft. ügyvezetője elmondta, hogy most a Délvidékről érkező Tóthfalut hívták meg a kiállításra. A Szabadkától mintegy 20 kilométerre délre található, színmagyar lakosságú település a vajdasági falusi turizmus egyik bástyája, a délvidéki túrák fontos bázisa. Posch Ede elmondta, hogy a kiállításon idén is részt vesz Magyarország piacvezető kulturális körutazás szervező utazási irodája, a Fehérvár Travel.

A kiállítást kézműves termékek vására és bemutatója, valamint szabadidős sportfelszerelések, sporteszközök kínálata gazdagítja. Schultz György elmondta, hogy a kiállításon bemutatkozik ezúttal a Jancsárkert, a fehérvári biopiac, amely most a turisztikai piacra is kilép: előzetes bejelentkezéssel az érdeklődők bepillantást nyerhetnek többek között a dégi és sárszentmihályi sajtkészítő műhelyek titkaiba is. A kiállítás megtekintése ingyenes, sőt, a bálteremben minden látogató ŐsFehérvár városkártyát és tombolát kap ajándékba a rendező Lénia Kft. standján.

Ajánlott videó