Kultúra

Íme a vadonatúj Monty Python-dal – videó

Jó és rossz hírrel is szolgált a legendás humortársulat.

November óta tudjuk, hogy újra összeáll minden idők legismertebb humorista brigádja, a Monty Python-csoport. Eleinte úgy volt, hogy egyetlen előadás lesz csupán, ám mivel a londoni O2 Arénában rendezendő fellépésre 43,5 másodperc alatt elfogytak a jegyek, további dátumok is megjelentek. Ezért aztán a rajongók joggal hihették, hogy az abszurd humor királyai világkörüli turnéra indulnak.

A rossz hír az, hogy nem.

A legendák most bejelentették, hogy a tíz meghirdetett előadás után még egy tök utolsót elvállalnak (július 20, London), de aztán annyi. További haknizást egyszerűen nem tudnak belepréselni az – egyéb projektek miatt – így is zsúfolt naptárjukba. De annak nagyon örülnek, hogy még mindig ekkora az érdeklődés a munkásságuk iránt; vagy ahogy John Cleese mondta: „Meg vagyunk hatva, hogy ilyen sok rajongó szeretné megnézni ennyire öreg emberek fellépését.” De van itt egy jó hír is.

Készül egy zenei album, a Monty Python Sings (Again) – azaz a Monty Python énekel (már megint) – és a májusi megjelenés előtt nyilvánosságra hoztak egy zsír új slágert, a Hülye járások dalát. Folyton csak dolgozunk, hogy legyen pénzünk, aztán meghalunk – körülbelül erről szól az új sláger.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik