Kultúra

Vissza a munkába – Hídépítő-tréning

dolgozó anya (dolgozó anya, anya, gyerekbarát, családbarát munkahely, )
dolgozó anya (dolgozó anya, anya, gyerekbarát, családbarát munkahely, )

A SZÉNA Egyesület áprilistól ismét megszervezi azt az ingyenes tréninget, mely már sok alkalommal segítette azokat az édesanyákat, akik gyermekük nevelését követően ismét vissza szeretnének térni a munka világába.

A gyermekvállalást követően előbb-utóbb minden édesanya életében elérkezik az az idő, amikor szeretne ismét elhelyezkedni. Van, akinek rögtön sikerül visszarázódnia a megszokott napirendbe, amikor már nem a gyermekkel töltött idő teszi ki a nap nagyobb részét. Azonban a legnagyobb problémát sok esetben az jelenti, hogy az otthon töltött időt követően az édesanyák nem hisznek saját képességeikben. A gyermeknevelés évei alatt elszigetelődnek a külvilágtól, kevesebbet figyelnek önmagukra és az önbizalmuk is csorbul.

A Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban tartott 8 alkalmas foglalkozás segít az önismeret növelésében, a meglévő készségek tudatosításában, az önértékelés erősítésében, valamint a kommunikációs készségek fejlesztésében.

A program a „Szociális város-rehabilitáció Szárazréten” című projekt keretében valósul meg, ezért kizárólag Feketehegy-szárazréten élők jelentkezését várják.

A tréning április 4-én indul és péntekenként 9-14 óráig várják az édesanyákat, akiknek szükség esetén gyermekfelügyeletet is biztosítanak.

Jelentkezni itt lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik