Kultúra

Limp Bizkitre és Joss Stone-ra is bulizunk majd nyáron a Parkban

Harmadik szezonjára arculatában és tartalmában is megújul a Budapest Park. A legnagyobb befogadóképességű fővárosi szórakozóhelyen idén is sztárelőadók lépnek fel április végétől öt hónapon át.

A nyitónapon, április 25-én a Kiscsillag, másnap az újra aktivizálódó 30Y ad koncertet. A szezon során a már bejelentett külföldi sztárok, köztük a Gogol Bordello, a Limp Bizkit, Rob Zombie, a Megadeth, a Sick of It All és a Dream Theater mellett az Everlast és Joss Stone is fellép – mondta a keddi sajtótájékoztatón Gerendai Károly, aki korábban a Sziget szervezőjeként segített be, de most már az egyik tulajdonosa is Parknak.

Eljön még Budapestre ezen felül a Pendulum, a progresszív metált játszó Protest the hero, illetve a Massachusetts-i kelta punk banda, a Dropkick Murphys is.

Mint elhangzott, a nagyszínpados koncerteken 8000 fő befogadására alkalmas Park új arculatában egy meseszerű, szürreális világ elemei keverednek, az új szlogen: Hagyd kint a valóságot! A nagyszabású színpadképhez új fény- és hangtechnika párosul, lesz egy kisebb színpad a népszerű hazai csapatok számára, megújulnak a zöldfelületek és bővül az összművészeti funkció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik