Kultúra

Szegeden jótékonykodik az Alma Együttes

Jótékonysági koncertet ad a szegedi Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány támogatására az Alma Együttes. Az esemény teljes bevételét az éhező gyerekek támogatására fordítják majd.

A zenekar március 5-én, a Szent-Györgyi Albert Agórában koncertezik és fellépésével a szegedi Egy Ebéd Egy Esély Alapítványt támogatja. Teljesen ingyenesen lépnek fel, így az 1000 forintos támogatói jegyekből származó bevétel az alapítványhoz jut majd. Jegyek elővételben, a helyszínen kaphatók, az intézménynyitvatartási idejében ( Hétfő-Péntek: 8.00-20.00).

Alma Együttes

Az alapítványezzel az eseménnyel is szeretné felhívni a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára. A szervezet havonta több mint 1100 ingyen ebéddel támogatja a rászoruló szegedi fiatalokat. Felmérések szerint hazánkban ma minden tizedik gyermek éhezik.

Korábban busójárást is szervezet az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány Szegeden. A szervezet a megmozdulással a jótékonyság, a segítségnyújtás, valamint az éhező gyerekek támogatásának fontosságára hívta fel a figyelmet a mohácsi sokackör és sokaci lányok támogatásával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik