Kultúra

MÉ-DIÁK – Szerda a határidő!

Sebestyén Lilla

2014. 03. 03. 14:24

A mozgókép- és médiaoktatás népszerűsítése céljából hirdet versenyt nyolcadikos tanulók számára a székesfehérvári Tolnai Utcai Általános Iskola. Jelentkezni szerdáig lehet.

A “MÉ-DIÁK 2014” című versenyen Székesfehérváron és környékén élő nyolcadikosok vehetnek részt háromfős csapatokban. A tudáspróba célja a médiatudatosság növelése a fiatalokban, illetve a Tolnai Utcai Általános Iskola mozgókép- és médiaoktatásának népszerűsítése.

A jelentkezéseket az iskola@tolnaiu-szfvar.sulinet.hu e-mail címre kell eljuttatni március 5-ig, azaz szerdáig. A verseny háromfordulós. Márciusban és áprilisban egy-egy levelező fordulót tartanak, melyek feladatlapjait a csapatok minden hónap 15-ig kapják meg e-mailben. A kreatív, úgynevezett tárgyalkotó feladatok megoldásait a csapatoknak személyesen vagy postán kell eljuttatniuk a versenyt meghirdető intézménybe. A májusi szóbeli döntőn a legjobb három csapat versenghet a „MÉ-DIÁK 2014″ címért a Tolnai Iskolában. A tanulók teljesítményét három tagú zsűri bírálja el.

A vetélkedő a MÉ-DIÁK vándorplakettért zajlik, amelyet a Tolnai Iskola alapított. A eredményeket a májusi döntőn hirdetik ki.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.