Kultúra

MÉ-DIÁK – Szerda a határidő!

A mozgókép- és médiaoktatás népszerűsítése céljából hirdet versenyt nyolcadikos tanulók számára a székesfehérvári Tolnai Utcai Általános Iskola. Jelentkezni szerdáig lehet.

A “MÉ-DIÁK 2014” című versenyen Székesfehérváron és környékén élő nyolcadikosok vehetnek részt háromfős csapatokban. A tudáspróba célja a médiatudatosság növelése a fiatalokban, illetve a Tolnai Utcai Általános Iskola mozgókép- és médiaoktatásának népszerűsítése.

A jelentkezéseket az iskola@tolnaiu-szfvar.sulinet.hu e-mail címre kell eljuttatni március 5-ig, azaz szerdáig. A verseny háromfordulós. Márciusban és áprilisban egy-egy levelező fordulót tartanak, melyek feladatlapjait a csapatok minden hónap 15-ig kapják meg e-mailben. A kreatív, úgynevezett tárgyalkotó feladatok megoldásait a csapatoknak személyesen vagy postán kell eljuttatniuk a versenyt meghirdető intézménybe. A májusi szóbeli döntőn a legjobb három csapat versenghet a „MÉ-DIÁK 2014″ címért a Tolnai Iskolában. A tanulók teljesítményét három tagú zsűri bírálja el.

A vetélkedő a MÉ-DIÁK vándorplakettért zajlik, amelyet a Tolnai Iskola alapított. A eredményeket a májusi döntőn hirdetik ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik