Kultúra

Fehérvári szerzők felolvasóestje a Rohamban

czinki ferenc (pallag zoltán, )
czinki ferenc (pallag zoltán, )

Czinki Ferencnek és Pallag Zoltánnak lesz beszélgetős, felolvasós estje február 27-én 19 órakor a budapesti Roham Bárban.

Czinki Ferenc író, kritikus a KafkaBeat Kocsmaszínház rendezőjeként is ismert, Pallag Zoltán író, költő, az Árgus korábbi főszerkesztője, első verseskötete idén jelenik meg a József Attila Kör és a Prae gondozásában.

Czinki Ferenc

1982-ben született Székesfehérváron. Író, szerkesztő, kritikus. Írásai a Magyar Narancsban, az Élet és Irodalomban, a Kalligramban, a Hévízben, más folyóiratokban és blogokon jelennek meg. A Fejér Megyei Hírlap tárcaírója. A KafkaBeat Kocsmaszínház rendezőjeként, programszervezőjeként dolgozik. A József Attila Kör elnökségi tagja.

Pallag Zoltán

1978-ban született Székesfehérváron. Író, költő, kulturális újságíró. Versei és novellái többek között az Élet és Irodalomban, a Holmiban, a Hévízben, a Jelenkorban, a Mozgó Világban és az Alföldben jelennek meg, cikkei a Magyar Narancsban, az origo.hu-n, az Új Művészetben, a Player.hu-n, az Artportalon, a Hír24-en és számos más helyen. 2006 és 2010 között az Árgus folyóirat főszerkesztője volt. 2009-ben Móricz Zsigmond-ösztöndíjat kapott. Jelenleg a The Pallagist egyetlen munkatársa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik