Kultúra

Kultúrházak éjjel-nappal

24.hu
24.hu

2014. 02. 24. 13:44

A váci Madách Imre Művelődési Központ is csatlakozott az országos akcióhoz.

Korábban a témában:

Bár ennek a háznak nem nagyon kell a népszerűsítés, hiszen gazdag programjaikat sokezren keresik fel hetente, mégis azt gondolták, ebben a formában is részt kell vállalniuk a kultúra népszerűsítésében. Így aztán március 1-jén, szombaton Molnár Ferenc fotóművész kiállításának megnyitójával és Traffic Jam koncerttel csalogatják a közönséget a Madáchba.

A 2014. évi Kultúrházak éjjel-nappal akció meghirdetője és lebonyolítója a Magyar Népművelők Egyesülete. Céljuk a művelődési házak és terek, valamint az abban folyó közösségi művelődés népszerűsítése. Évi 80 millió főt meghaladó látogatottságukkal a művelődési házak, közösségi színterek a leggyakrabban felkeresett kulturális terek Magyarországon.

Díjnyertes fotós tárlata

A Kávézó Galérián 18 órakor nyílik a harminc éve fotótó Molnár Ferenc kiállítása. Az invitáló szöveg szerint képeinek középpontjában a ember, az emberi környezet és a természet áll. Alkotásaival 110 hazai és nemzetközi pályázaton és kiállításon vett részt, és 65 díjat kapott. Most nyíló tárlata március 30-ig látogatható.

Igazi éjszakai buli

„A Traffic Jam zenekar 2009 áprilisában alakult egy igazi füstös-dohos-pince-próbateremben, Vác és környékének feltörekvő fiatal zenészeiből azzal a szándékkal, hogy a környék legjobb buli zenekara legyen.” A művelődési központ Kávézójában szombaton éjjel 11-kor kezdődik a tánc a 70-es, 80-as évek legnagyobb slágereire.

Mindkét programot ingyenes kínálja a váci Madách Imre Művelődési Központ.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.