Kultúra

Téli börze a Jancsárkertben

téli börze (téli börze)
téli börze (téli börze)

Január 26-án 8-tól 12 óráig téli börzét tartanak a Jancsárkertben. Sífelszereléseket, korcsolyákat, snowboardot, szánkót kínálnak eladásra, megvételre, vagy cserére.

Sífelszereleés, korcsolya, hokicucc, snowboard, ródli, fakutya… Talán megjön addigra a hó is, de ha nem, a korcsolyaszezonban már így is vastagon benne vagyunk és a síszünet is közelít! – írják közösségi oldalukon a szervezők. A börzére a Jancsárkert Facebook oldalán lehet helyet foglalni.

Termelői vásár

A megszokott kínálat mellett szombaton délig friss, házi pecsenyenyúllal, tömött kacsával és kacsafertállyal várnak mindenkit a Jancsárkertben.

Nagy Róbert László ismét itt lesz a rusztikus dégi sajtokkal, de persze sárszentmihályi natúr, füstölt- és ízesített parenyicák és gomolyák, csókakői juhsajtok és -tejek, illetve Kiss Balázs fehérvári méhész-sajtkészítő remekei is várnak rátok. A pusztaszabolcsiak is feltöltik a tejtermék-hűtőt, “hagyományos” és biozöldségek, sáregresi, enyingi és mezőfalvai füstölt- és tőkehúsok minden elképzelhető változata, friss pékáru és péksütemény, házitojás, minden, ami dunsztosüvegbe rakható (lekvár, méz, befőtt, savanyúság), házirétesek és -lepények, és persze remek kézművesportékák is lesznek!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik