Kultúra

Voga Viki másként

Nemcsak hangját tette az új lemezébe. Nem hiába zenélt neki apja.

Viki hamarosan új művészi oldaláról mutatkozik be a “Playing on the radio” című, készülő albumával, mint zeneszerző és énekes egyaránt.

Alapvetően a soul, rock-R&B és gospel stílusok keveredése jellemző rá, de az új lemeze ennél lágyabb, akusztikus anyag, soul-os elemekkel.

2001-től 2009-ig Presser Gábor turnékon lehetett vele találkozni.

2008-ban jelent meg első albuma “Don’t Hold It Back” címmel, melynek címadó dala a BUMERÁNG c. műsorban debütált.

“Ez nem stílusváltás – mondja Viki – hanem egy újabb szín a zenémben, mely csak abban az értelemben új, hogy most először írtam egy teljes lemezt ebben az ún. “easy listening”, James Taylor, Norah Jones, és egy kicsit Alicia Keys világát idéző stílusban. Valójában ez az irány már a kezdetektől jellemző volt rám, csak most érteztem úgy, hogy szerzőként is megértem egy ilyen albumra.

” Könnyed, lélekmelengető, gyönyörű dallamok jellemzik a szinte egymásba fonódó szerzeményeket. A lemez munkálataiban, mint mindig, most is a karibi származású, amerikai énekes-zeneszerző, Kasai Jnofinn segédkezett mint társszerző és társ-producer.

A “Playing on the radio” megjelenése nyár közepére várható és minden bizonnyal friss és egyedi hangzásával üde színfolt lesz a magyar zenei palettán.

Így készült a lemez:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik