Kultúra

Titkok kurzus az AGÓRÁ-ban

Jójárt Dániel
Jójárt Dániel

2014. 01. 13. 16:20

A Szent-Györgyi Albert AGÓRÁ-ban január 14.-én, kedden, 17.00 órától kerül sor a “Témaegyetem” – Skill Tanszék, Titkok kurzus - címmel meghirdetett negyedik kurzuselőadására.

Korábban a témában:

A Titkok Kurzus előadója Dr. Fliegauf Gergely, főiskolai docens, börtönpszichológus, alezredes. (Nemzeti Közszolgálati Egyetem).

Téma: A gonoszság lélektana

Dr. Fliegauf Gergely elméleti börtönpszichológus, ami azt jelenti, hogy nem dolgozik már a börtönben, hanem a valós börtönbeli tapasztalatait próbálja a tudománynak megfeleltetni. Valamivel több, mint négy évig dolgozott a Budapesti Fegyház és Börtönben és sok minednt látott és tapasztalt már. Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Rendészettudományi Kar, Büntetés-végrehajtási Tanszékén tanít büntetés-végrehajtási pszichológiát és börtönszociológiát.

A Témaegyetem küldetése és céljai

A Témaegyetem egy olyan egyedi és iskolarendszeren kívüli képzési modell, amely különböző diszciplínák, tudományterületek nézőpontjából, interakciójából építi fel kurzusait. A képzés a legújabb kognitív ismeretekre, tudományosan megalapozott elméleti modellekre és a műhelymunka keretein belül, saját élményű, gyakorlati készségfejlesztésre épül.

A Témaegyetem közérthetőségre törekszik, ugyanakkor mindenkor hiteles, tudományosan elfogadott ismereteket közvetít, melyet előadóinak kiváló szaktudása tesz hitelessé. Küldetése a színvonalas és tudományos igényű tájékoztatás, és közvélemény formálás – közölte portálunkkal Károlyi Klára, Témaegyetem szervező munkatársa.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.