Kultúra

Filmek a hangulatodra szabva – megújult a Mozi24!

Új tartalmak, egyedi koncepció, megújult design: újraindul a Mozi24.hu moziműsor, filmadatbázis és filmes híroldal.

A Mozi24 név az utóbbi években főként a mobilalkalmazás-felhasználók körében csengett ismerősen, hisz a termék applikációi megjelenésük óta tartják helyüket a legnépszerűbb alkalmazások között. A mostani megújulással a termék a weben és mobilweben erősít.

Az oldal újraértelmezi a filmkeresést: az egyéni címkék segítségével hangulati típusok – verekedős, kosztümös, gyerekbarát, stb. – közötti válogatást tesz lehetővé. A választásban segít az IMDb és a RottenTomatoes felhasználói és kritikusai által adott értékelésekből számított mesterszám is.

A filmadatlapokon az adatok, a leírás, a szereplők, az alkotók és a vetítési időpontok mellett a filmhez kapcsolódó közösségi tartalmak is megtalálhatók, köztük a film és szereplőinek IMDb-, Wikipédia-, Facebook- és Twitter-oldala, Youtube-csatornája.

Regisztrációt követően a profiloldalon saját listák állíthatók össze a megnézni tervezett és a már látott filmekből, emellett a kedvencnek jelölt mozik műsora is egy helyen látható.

Emellett a Mozi24 minden a magyar mozikba kerülő filmről kritikát közöl, valamint folyamatosan beszámol a legfrissebb hírekről a mozifilmek, a sztárok és filmes szakma világából.

A Mozi24 tartalmai számítógépen, tableten és okostelefonon is elérhetők a www.mozi24.hu oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik