Kultúra

Karácsonyváró program a Palotavárosban

advent(430x286)(1).jpg (advent)
advent(430x286)(1).jpg (advent)

A Palotavárosi Óvoda, az István Király Általános Iskola és a Vasvári Pál Általános Iskola növendékeinek műsorával, valamint meleg étellel és szaloncukorral várnak mindenkit december 15-én, vasárnap délutánegy órától.

A közös fehérvári ünnepváró programok mellett több városrészben is készülnek adventi programokkal. Palotavárosban a Rác utca 15. szám alatt várnak mindenkit december 15-én, vasárnap 13.00 órától. Advent harmadik vasárnapján Vargha Tamás országgyűlési képviselő és Viza Attila önkormányzati képviselő szervez programot a környékben élőknek. A közös gyertyagyújtáson a városrészi közösség mellett minden érdeklődőt örömmel fogadnak.

A készülődés már délelőtt, a programok délután egykor indulnak, ahol a résztvevőknek a Palotavárosi Óvoda, az István Király Általános Iskola, valamint a Vasvári Pál Általános Iskola gyermekcsoportjai adnak karácsonyváró műsort. A gyermekeknek kézműves foglalkozást szervezneka karácsonyhoz kapcsolódóan. A szervezők emellett meleg étellel is készülnek, káposztás csülköt főznek szabadtűzön, valamint az ünnepkörhöz illően szaloncukorral kínálják majd az érkezőket. Végül az adventi koszorún közösen gyújtják meg a harmadik gyertyát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik