Kultúra

Adománygyűjtő Rádió Mi-est

Közösségi, rádiós est keretében gyűjtenek adományokat, meleg takarót, ruhát, tartós élelmiszert, tisztálkodószereket a rádiósok.

Adománygyűjtést szervez Szeged közösségi médiuma, a Rádió Mi december 14-én 19 órától a Grand Caféban. A katicás csapatnak saját közösségén kívül fontos a szegedi rászorulók élete is.

Közösségi, rádiós est keretében gyűjtenek adományokat, meleg takarót, ruhát, tartós élelmiszert, tisztálkodószereket a rádiósok, mert Szeged közösségi médiumának saját közösségén kívül a szegedi rászorulók élete is fontos. Ezért a Rádió Mi gyűjtéssel segíti a helyi hajléktalanokat az Utcai Gondozói Szolgálat csapatának segítségével.

„Vegyük észre a környezetünkben élő embereket. Vegyük észre azokat, akik segítségre szorulnak, és vegyük észre azokat, akik a láthatatlan embereket meglátják, tesznek a bajbajutottakért, rászorulókért!” – vallják a katicások. Így nem csak egy közös est, de szervezett gyűjtés keretében is segíthetik a hallgatók és támogatók embertársainkat.

December 14-én 19 órától a szegedi Grand Caféban várják az adományokat, de december 20-ig leadhatók az adományok vasárnap kivételével minden nap délután 5 órától a Jazz Kocsmában a Kálmány Lajos utca 14. alatt, vagy napközben előre egyeztetve az Egyetem u. 2. szám alatt a bölcsészkaron.

Az adománygyűjtő  Rádió Mi-est programja:

Rádió Mi DJ-k, karácsonyvárás, forralt bor, hideg sör.

19.00 Karóva Tejbár (punk)
20.00 Ryan (drill, electro, acid)
21.00 Phalanx (glitchy, idm, dub)
22.00 Nyenyec (dub, reggae, detroit, techno)
23.00 Ézsiás (minimal, techno, psy break)
00.00 Rádió Mi All-Stars 

A helyszínen adományoddal támogathatod a non-profit közösségi Rádió Mi további működését, fejlődését, rendezvényeit is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik