Kultúra

Programok Szegeden november 30-án

Édesapákról szóló dalok az IH-ban, Verdi a nagyszínházban és Modern Disco DJ Lennarddal.

Szombaton, már kora délután, 3 órától koncertezhetnek az IH Rendezvény Központban, ugyanis fellép Halász Judit énekesnő. A művésznő 23 lemeze között akadt, ami a rossz gyerekekről szólt, más a testvérszeretetről, a nagymamák fontosságáról, a szülők gyerekkoráról mesélt. Ezúttal az édesapákat élteti adalok egy része: kiválóan rávilágítva az édes felelősségre. Az új dalok szerzői között Bródy János mellett két nagyszerű költőnő is szerepel: Tóth Krisztina és Szabó T. Anna. A koncerteken természetesen nem maradnak el azok a régi dalok sem, melyeket a gyerekek mindig szeretnének hallani. A jegyek ára elővételben 1.900 Ft, a helyszínen pedig 2.300 Ft.

Színházi előadások is lesznek november 30-án, mégpedig a Szegedi Pinceszínházban tekinthető meg Karinthy Ferenc: Bösendorfen/Dunakanyar című műve és a Szegedi Nemzeti Színházban ismételten látható a Giuseppe Verdi – Traviata című előadás 19 órától.

Szombaton Modern Disco partit tartanak DJ Lennarddal a Retro Klubban, ahova a belépés VIP és All In Gólya kártyával 01.00 óráig díjtalanul történik. Kártyákkal nem rendelkezőknek a belépő 1000 Ft.

A JATE Klubban SzomBeat lesz, ahol a lányoknak 200 Ft-ba, diákoknak 600 Ft-ba és külsősöknek 800 Ft-ba kerül a belépés joga.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik