Kultúra

Programok Szegeden november 29-én

punnany massif flayer (punnany massif, )
punnany massif flayer (punnany massif, )

Hazánk egyik legnépszerűbb együttese a napfény városában, Csík zenekar az IH-ban és a színház kedvelői se maradnak program nélkül november 29-én, pénteken.

Este 7 órától az IH Rendezvény Központban lép fel – jubileumi koncertsorozatával – a Csík zenekar. A jegyek ára elővételben 3.300 Ft, a helyszínen pedig 3.700 Ft-ba kerül majd. Vendégfellépő Dresch Mihály és Ferenczi György. A koncert után dedikálással egybekötött könyvbemutató is lesz.

Szegedre érkezik koncertsorozatával, hazánk egyik leginkább kedvelt együttese, a Punnany Massif. A fiúk – várhatóan fergeteges – koncertjét 21 órától élvezheti a közönség, a JATE Klubban. A rendezvény limitált létszámú lesz, csak 600 főt engednek be a szervezők. A belépő elővételben és a helyszínen is 1.999 Ft-ba kerül. Májusban jelent meg a 3 részes Punnany kislemez-sorozat, a FEL első epizódja. A pécsi csapat az év utolsó két hónapjában 11 megye 11 városában mutatja be a friss anyagot, a már megszokott 10 tagú felállásban, full-élőre hangszerelve. Az egész estés nagykoncerteken az új számok mellett természetesen a korábbi albumok (Körkorkép, ShenKick, SunKick) kedvenc dalai is megszólalnak. A lemezbemutató turné után a zenekar egy hosszabb pihenőre készül, tehát egy darabig ez az utolsó lehetőség, hogy élőben találkozzon velük.

A színház kedvelői sem maradnak program nélkül, hisz 19.30-as kezdettel tartja Eörsi István: Sírkő és Kakaó című előadását a Szegedi Pinceszínház társulata. A mű egy, a nyárspolgárság végleteiről szóló, zenés komitragédia. Illetve a nagyszínházban megtekinthető este 7 órától Giuseppe Verdi – Traviata című műve.

A Retro Klubban pénteken Dirty RNB buli lesz, ahol a belépés VIP és All In Gólya kártyával 01.00 óráig díjtalanul történik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik