Kultúra

Boribon, Bogyó és Babóca, Rumini és a többiek elérhető távolságban

Pagony Sarok nyílik a Lyrában, mostantól egy helyen megtaláljuk az összes népszerű gyermekkönyvet. Bónusz: Bartos Erika dedikál!

Szombat délelőtt Pagony Sarok nyílik a váci Lyra Könyvesházban, azaz mostantól minden Pagony könyvet és újdonságot kiemelten találhatunk majd meg az üzletben.

A Pagony Kiadónál jelennek meg Boribon, Maszat, Bogyó és Babóca kicsiknek szóló történetei, itt olvasható a mindenki számára ismerős Rumini lehengerlően kalandos sorozata, Csoda és Kósza mulatságos kalandjai, Pipogya, a budapesti medve bolyongásai és még hosszan lehetne sorolni. Több mint 10 év alatt több mint 100 sikeres könyv látott napvilágot a kiadó gondozásában.

A kiadó célja, hogy segítsen megtalálni a legizgalmasabb, legtanulságosabb, legszórakoztatóbb olvasmányokat, ezzel családok tízezreit hozzásegítve a minőségi gyermekirodalommal való megismerkedéshez.

Jó hír a Bogyó és Babóca-rajongóknak, hogy a megnyitó ünnepség vendége lesz Bartos Erika, a jól ismert gyermekkönyv-sorozat írója, aki dedikálja is a kicsik körében népszerű könyveit. A filmvetítéssel és közös énekléssel színesített eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

November 30., szombat 10.30, Lyra Könyvesház (Vác, Piac utca 1.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik