Kultúra

November 28-ai programajánló Szegeden

Angyali muzsika, Time Travel koncert és kari bulik is várhatók a csütörtöki napon.

Time Travel koncert lesz az IH Rendezvény Központban este 8 órától. Az együttes zenéje érdekes, sokszínű egyvelege a folk-rockzenének, a jazz improvizatív világának és a világzenének. A legendás “mai reneszánsz” Blackmore’s Night zenei világát, hangzását követő repertoárban az ír ballada jól megfér más kultúrák dallamainak feldolgozásaival. A válogatott szegedi zenészcsapat szintén sokfelől hozza a zenei inspirációit, tehát mindenképp fergeteges koncert ígérkezik.

Angyali muzsika tölti be a Móra Ferenc Múzeum termeit november utolsó napjaiban. Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Hárfaversenyt a Kultúrpalotában.A rangos megmérettetésen közel száz versenyző méri össze hárfatudását a szakértő zsűri előtt. A rendezvényt november 28 – december 1. között tartják a Móra Ferenc Múzeumban. Több mint húsz ország közel száz hárfaművésze játszik a november végi III. Nemzetközi Hárfaversenyen a Móra-múzeumban. A versenyzők három korcsoportban indulnak: 12, 17 és 25 év alatti kategóriákban hirdetnek majd győztest a szegedi Kultúrpalotában. A rendezvény során különleges nyitó- és gálakoncerttel várják az érdeklődőket.

Közép FÖCIS Buli lesz 21.00 órától a Rongy Kocsmában. A belépés mindenkinek díjtalan. Az érdeklődőket italakciókkal várják a szervezők, például a cocktail-ok este 10 óráig 40%-kal olcsóbban kaphatók.

A Retro Klubban SZOTE-s buli lesz, ahol kari és VIP kártyával a belépés egész este, All In Gólya kártyával pedig 01.00 óráig ingyenes.

Jate Proggression bulit tartanak a JATE Klubban, ahova a TTIK-sok díjtalanul bemehetnek. A rendezvényre a belépő diákoknak 800 Ft, külsősöknek pedig 1000 Ft.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik