Kultúra

Programok Szegeden november 27-én

Egy csepp elektronika, Traffic Light Party és színházi előadás is lesz a napfény városában szerdán.

Szerdán is több programmal szórakoztathatjuk magunkat, akár zenei, akár könnyedebb témáról legyen szó. A Zero Art Cafeban például megtekinthetjük Ingmar Bergman: Fafestmény-színmű művét, a Szegedi Egyetemi Színház (SZESZ) bemutató előadásában 20 órától. A belépőjegy ára a helyszínen: 1000 Ft, diák/nyugdíjas: 700 Ft.

Az elektronikus zene kedvelőinek, Egy Csepp Elektronika néven tartanak bulit az Irinyi Bisztróban, szintén este 8-tól.Az esti utazás során bebarangolják a kevésbé populáris elektronikus zenei világot, ahol ízelítőt kaphatnak a bulizni vágyók a house vidám dallamain át, a techno lüktetésén keresztül a letisztult minimalizmusig. Várják mindazokat , akiknek nem áll szándékukban követni a tömeget, és nyitottak az új zenei hangzások felé. A belépés díjtalan.

A Rongy Kocsmában megrendezésre kerül az I. Tanító és Óvodapedagógus Szakest, ahol 21.30 és 22.30 közt különböző játékokkal, 22.30 és éjfél között pedig karaoke-val várják az érdeklődőket. A dalolás után pedig retro est kifulladásig. Kapunyitás délután 5-kor, buli 9 órától. A belépés mindenki számára ingyenes.

 

 

Traffic Light Party

lesz a Retro Klubban,

ahol a piros a foglalt, a sárga talán és a zöld színű világító rúd a szabad jelzést jelenti majd. Így az emberek kedvükre ismerkedhetnek majd, az adott színek, és szándékuk szerint. Az ÁJTK és GTK bulira a belépés kari kártyával, VIP kártyával és All In Gólya kártyával ingyenes.

 

 

A JATE Klubban F*uck Winter partit tartanak. A belépés MK, BTK, ZMK és ETSZK hallgatók számára ingyenes, diákigazolvánnyal rendelkezőknek 600 Ft, külsősöknek pedig 800 Ft.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik