Kultúra

Egészséges női lelkek Vácon

Előadások, tanácsadás, mozgás és véradás – szombaton egész nap a nőké a váci művelődési központ.

A színházteremben és a kamarateremben ismeretterjesztő előadások hangzanak el a szeretetről, az önmegismerés, a párkapcsolatok rejtelmeiről, családról és a fogyókúrák buktatóiról. Közben minden látogató megismerheti a virág-terápiát, beülhet egy grafológiai gyorselemzésre, meghallgathatja a stylist tanácsait vagy éppen kipróbálhatja a gyógymasszázst. netán az alakformáló gépeket.

Mozgás!

Aki nemcsak a gépekkel akarja megmozgatni izmait, az tornázhat, táncolhat is a tükörteremben vagy az aulában: fitnessbemutató, hastáncbemutató, küzdősportok bemutatói csinálnak kedvet a mozdulatokhoz. Nem kell lázasan gondolkodni, hogy mi legyen a gyerekekkel, amíg anyu körbejárja a programokat: kézműves sarok, és Kerekítő Tippentő foglalja le őket.

Csak a nőké

A Madách Imre Művelődési Központ Vácon, a Dr. Csányi László körút 63. szám alatt vár mindenkit, aki azt gondolja, hogy a közelgő ünnepek előtti rohanás, nagytakarítás, sütés-főzés mellett, vagy inkább előtt minden nő megérdemli, hogy egy kicsit csak magával foglalkozzon. A programok 10 órakor kezdődnek és délután 17 óráig tartanak, a belépőjegy ára pedig egész napra mindössze 300 forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik