Kultúra

Jeges őrület: Fridge Fesztivál újratöltve!

Budapesten a Hó Show keretein belül a Hungexpo területén, míg ezzel szinte egy időben Bécsben is lesz Fridge Fesztivál november végén.

A látványos téli extrémsport-versenyekkel színesített programot ezúttal a Sziget Szervezőiroda rendezi. A Sziget Sajtóiroda közleményéből kiderül, hogy a korábban Budapesten látott 34 méter magas sí- és hódeszkarámpát most Bécsben állítják majd fel. Az osztrák fővárosban nívós hódeszka- és síakrobatika-versenyeket tekinthetnek meg az érdeklődők, míg Budapesten egy Magyarországon még soha nem látott viadal keretein belül mutatkozik be egy új sportág, a Ski-doo, azaz a hószán.

A Fridge-el egy időben zajlik majd a Hungexpón a Hó Show, a sportrendezvény és a kiállítás mellett gasztronómiai fesztiválra is sor kerül. A Fridge-re szóló belépőjegyekkel a Hó Show is látogatható lesz.

Budapesten november 21. és 24. között, míg Bécsben november 22-én és 23-án kerül sor a rendezvényekre.

A Fridge Fesztivált 2010-ben bonyolították le először Budapesten, majd a 2011-es ismétlés után tavaly a szervezők a Városligeti Műjégpályán megtartható rendezvények körül kialakult bizonytalanságokra hivatkozva nem rendezték meg az eseményt.

A hazai őrület részletes programjairól és bővebb információkról ide kattintva részletesen olvashatsz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik