Kultúra

Több méter magasból ugrott rajongói közé

Egy amerikai rapper a legutóbbi koncertjén úgy döntött, a mélybe veti magát, ezzel többeknek súlyos sérülést okozott.

A 27 éves George Watsky Londonban koncertezett, majd egyszer csak úgy gondolta, hogy megmássza a színpad fölött elhelyezett tizenkét méter magas állványt, ahonnan a világítást biztosították a szervezők, majd ha már ott van, le is ugrik.

A rajongók már azt is furcsállva nézték, ahogy elkezd mászni az amerikai zenész, abba is hagyták a csápolást, amikor pedig az ugráshoz készülődött, félre is húzódtak, nehogy nagy baj legyen a dologból. Watsky először csak a sapkáját dobta a mélybe, majd ő is levetette magát.

A rapper kisebb sérülésekkel megúszta, a biztonsági személyzet emberei húzták ki a tömegből, de két néző komolyabban is megsérült, egyiküknek a karját is eltörte Watsky. A zenész később a Facebookon kért bocsánatot.

„Nem tudom megmondani, hogy miért másztam fel, majd ugrottam le. Nem voltam részeg, nem drogozom, a színpadon próbálom mindig a maximumot kihozni magamból, tényleg nem tudom, mi történhetett, mindenkitől elnézést kérek, hülye voltam, bocsánat” – írta.

Watsky az esettől függetlenül folytatja angliai turnéját, bár azt megígérte, hogy a jövőben megpróbál nem leugrálni ilyen magasról.

Olvasói sztorik