Kultúra

Hollywoodi románc a Dunakanyar Színházban

A Spirit Színház Szerelmek az égből című előadását láthatják ma este a Dunakanyar Színházban Haumann Petra és Miller Zoltán főszereplésével.

Egy harmincas pesti nő és egy amerikai forgatókönyvíró? Képtelenségnek tűnik, hogy valaha is összejöjjenek. Mindketten élik többé-kevésbé elrontott életüket. Lelkük mélyén tudják, hogy változtatni kéne, de hogyan? Ilyen nagy váltások csak hollywoodi filmekben vannak. Vagy mégse? Belső énjük hirtelen, pont egy időben fellázad, és leküzdve eddigi félelmeiket, korlátaikat, hibáikat, kalandos véletlenek folytán Edit (Haumann Petra) és Richard (Miller Zoltán) egymásra találnak.

A sziporkázóan szellemes új magyar darab a Woody Allen-i és magyar hagyományokon alapuló humort ötvözi, s egyben romantikus, szívmelengető igazságokat rejt magában. Vajda Anikó, számos színpadi adaptáció, színdarab, tévésorozat szerzője (Hyppolit, a lakáj, Villa Negra, Nem tudok élni nélküled, Família kft., stb.), újszerű stílust teremtett, amerikai derűvel “felfrissítve” az eddig szokásos magyar vígjátékokat.

A Spirit Színház előadása a Váci Dunakanyar Színházban 19 órakor kezdődik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik