Kultúra

Ismét lesz Téli Tárlat

Vácon és környékén élő alkotóművészek munkáit mutatják be hagyományosan a tárlaton.

A Téli Tárlat évtizedek óta a város kulturális életének egyik kiemelkedő eseménye. Vác Város Önkormányzata és a Madách Imre Művelődési Központ folytatni kívánja az évek alatt kialakult hagyományt, mely szerint lehetőséget kínálnak a városban és közvetlen környezetében élő alkotóművészeknek munkáik bemutatására, és ezáltal a váci közönségnek egy szép kiállításon találkozni egymással és az alkotókkal a karácsonyt megelőző napok hangulatában.

A kiállításra várják minden Vácott és környékén élő képző-, fotó- és szobrászművész utóbbi években készült friss munkáit. A tárlat színvonala érdekében kérik továbbá, hogy maximum két munkát nyújtsanak be, melyek szélessége ne haladja meg a 120 cm-t.

A beadásra szánt műveket december 2. és 6. között kell eljuttatni a Madách Imre Művelődési Központba a következő adatok feltüntetésével: az alkotó neve, a mű címe, keletkezés éve, méret, valamint levelezési cím, telefon.

A zsűrizés december 10-én lesz, a kiállítást pedig december 14. és január 8. között lehet megtekinteni a Madách Imre Művelődési Központ Madách Galériájában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik