Kultúra

Újra Bagdi Bella est

Az életmódfejlesztő énekesnő ismét a kisalföldi megyeszékhelyre látogat.

Helyszín: Kovács Margit Iskola és ÁMK (9024 Győr, Répce utca 2.)

Időpont: 2013. 11. 09. 18 óra (kapunyitás: 17.30)
Jegyár: elővételben 1900 Ft, helyszínen 2400 Ft

Bagdi Bella olyan személyiségfejlesztő tréner, aki dalaival tanít. Azokat a tanításokat zenésíti meg, amelyek az ő életére is nagy hatással vannak, és amelyeket megzenésített pozitív megerősítések formájában ad tovább az embereknek. Folyamatosan telt ház előtt koncertezik, dalai egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással.
2010-ben megjelent a Kívánság-kontroll c. könyve, 2011-ben létrehozta a Mental Focus pozitív megerősítések szoftverét, ami több, mint 2000 megerősítést tartalmaz. Számos zenei és meditációs cd-je jelent már meg, amiből a legutolsó, az Egy jó szó, három héten belül aranylemez lett.

Az esteken Bagdi Bella olyan megerősítéseket tanít meg a közönségnek, amelyek segítenek megteremteni az életünkben a belső békét, a jólétet és a boldogságot. Minden életmódfejlesztő koncert egy konkrét témával foglalkozik. Ez szólhat gyógyulásról, párkapcsolatról, anyagi szinten való kiegyensúlyozottságról. Még gyakorlati útmutatókat is ad ahhoz, hogy hogyan tudjuk a témához kapcsolódó problémáinkat megoldani a mindennapi életünkben és az elvárásainknak megfelelő körülményeket teremteni és fenntartani.

A győri koncert témája: Jobb emberré válni, 7 alapelv, hogyan javítsunk az életminőségünkön

Az itt látható klipet Győrben forgatta az énekesnő:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik