Kultúra

6 tévés hős, aki sohasem öltözik át

Láttad már A mentalistát melegítőben? És a Revolution jó csaját szoknyában? Összeszedtük azokat a televíziós karaktereket, akik mindig ugyanolyan ruhában jelennek meg a képernyőn.

1. Patrick Jane – A mentalista

Na, te mikor láttad Simon Bakert pólóban? Én még soha. Egy korábbi interjúban azt találta mondani Bruno Heller, a sorozat alkotója, hogy a kékes árnyalatú szűkzsebes zakó nem a véletlen műve. A kék megy a színész szeméhez, a szűk zsebek pedig azt üzenik, hogy főhősünk elől semmit nem lehet elrejteni.

2. Arya Stark – Trónok harca

A kis Aryának egyáltalán nem egyszerű az élete. Az elmúlt években – bár az őt alakító Maisie Williams úgy nőtt, mint a gomba – még átöltözni se nagyon volt lehetősége. Arya ütött-kopott tunikája és nadrágja az első évad óta védjegyes a már nem is olyan kis színésznőnek.

3. Rick Grimes – The Walking Dead

Magyarországon még mindig csak a letöltők körében örvendhet nagy népszerűségnek a világ első számú zombis sorozata, pedig az AMC amerikai kábeltvévé (már-már) országos csatornákat megszégyenítő 16 milliós nézettséget tudhat magáénak a The Walking Deaddel. A történet főhősének, Rick Grimesnak persze a ruhacsere a legkisebb gondja a zombi-apokalipszis idején.

4. Charlie Matheson – Revolution

A szintén apokaliptikus Revolution női főszereplője Tracy Spiridakos sem a színes ruhakölteményeiről híres, hiszen egy koszos nadrág, egy bőrkabát és top lett a védjegye. Persze 15 év áram nélkül a ruhaipart is megviselte.

5. Dexter Morgan – Dexter

Na, ő az, aki több olyan ruhaneművel is rendelkezik, ami le nem szakadt róla az elmúlt nyolc évben (bocs). A rózsaszín, könyökben feltűrt ingek és a cargo-nadrág jellemezték azt a Dexter Morgant, akit munkatársai ismertek, még a barnás-zöldes – ha úgy tetszik katonai színben pompázó – vékony, gombos izompulóver volt az, amit áldozatai utoljára láthattak.

6. Peter Griffin – Family Guy

Fehér ing, zöld nadrág, kevés ész. Ha jól számolom az eddigi 210+ epizód alatt Peter Griffin kevesebb mint tízszer bújt más szerelésbe, ezek zömében is vagy meztelen volt, vagy valamilyen idétlen szerkóban találta meg az új énjét, hogy aztán rájöjjön, mégiscsak a jól megszokott öltözéke a menő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik