Kultúra

Éjszakai wellness és boldogság teszt

Pénteken éjszakai wellness-szel kényezteti vendégeit a V-8, amely a hétvégén ingyenes vizsgálatokkal, tanácsadással és boldogság teszttel várja a közönséget.

Országos Boldogság teszt a V-8-banIsmét Országos Boldogság teszt indul a V-8 hétvégi Egészségnapján. A kitöltők kedvezményekre jogosító egészségkártyát kapnak ajándékba. Egészségnapot rendez a hétvégén a V-8, mely során ismét útjára indul az Ország Boldogság teszt nevet viselő felmérés. Aki szombaton kitölti a tesztet és rendelkezik e-mail címmel egy egészségkártyát kap ajándékba, mely a V-MED Orvoscentrum különböző vizsgálatainak árából nyújt változó mértékű kedvezményt, összesen 15 ezer forint értékben.

 

Melegítő italokkal, négykezes masszázzsal és szauna szeánszokkal éjszakai wellnessre várja pénteken 21 órától 24 óráig a vendégeket a V-8.

A kényeztetés mellett a hétvégén minden szempontból az egészséget helyezi előtérbe a szentendrei uszoda- és rendezvényközpont: előadásokkal, tanácsadással és ingyenes vizsgálatokkal egészségnapot rendez a V-8 október 11-én és 12-én, pénteken 14-18 óráig, szombaton 9-14 óráig.

Az Egészségnap során ismét útjára indul az Ország Boldogság teszt nevet viselő felmérés. Aki szombaton kitölti a tesztet és rendelkezik e-mail címmel, egy egészségkártyát kap ajándékba, mely a V-MED Orvoscentrum különböző vizsgálatainak árából nyújt változó mértékű kedvezményt, összesen 15 ezer forint értékben.

Boldogság teszt

Egy ország, a nemzet, az emberek közösségének boldogság állapota társadalmi fejlődést, gazdasági pozíciót befolyásoló tényező. A manapság népszerű nemzetközi boldogság tesztek legfeljebb globális összevetésre alkalmasak, a személyes boldogságnak kevésbé tudnak hiteles fokmérői lenni. A legújabb hazai boldogság teszt az egyéni élettérben való érzelmi pozíciókat vizsgálja, a lehetőségeket, amivel él vagy visszaél az ember, amelyek pozitív értékkel éltetik, fenntartják a mindennapok szürkeségeiben is. Az új magyar boldogságteszt azt üzeni a benne résztvevőknek: a boldogság forrása, ahogy gondolkodnak az életről, ahogy megélik a mindennapok eseményeit és cselekednek magukért és mások érdekében. A teszt készítői a lélek kutatói és közvetítői: orvosok, pszichológusok, kommunikációs szakemberek. A V–Med Orvos Központ Szentendre és a pesti klinikai negyedben működő Benyovszky Orvosi Központ felkérésére a boldogságról hétköznapi megközelítésében tesznek fel kérdéseket.

 

Szombati program

Ingyenes orvosi vizsgálatok:
érszűkület – dr. Sáfrány Anikó,
vércukor, érfalrugalmasság – dr. Bartha Zsolt,
allergia szűrés – dr. Gaál Andrea,
COPD szűrés – dr. Nagy Emília,
melanomaszűrés   – dr. Buckó Mónika,
hallásvizsgálat  – dr. Gaál Andrea,
Csontsűrűségmérés –  dr. Kricsfalusy Mihály
Számítógépes talpvizsgálat – dr. Gajdos Gábor,
orthopediai szűrés – dr. Gajdos Gábor,
lúdtalptorna – Törökné Bakos Bea,
látásvizsgálat-   Bakonyi György

Természetgyógyászat:
Pulzusdiagnosztika, kineziológus, aurafotózás, négykezes masszázs, meridián torna, Bach virágterápia, teljeskörű állapotfelmérés, szemtorna, humanisztikus asztrológia

Előadások:
10 órakor Életmód, táplálkozás, mozgás – Dietetikus tanácsadás
Miháldy Kinga dietetikus (OÉTI) – Dr. Hasitz Ágnes háziorvos
11 órakor  Kisállattartás – zoonozis veszélyeiről
dr. Papucsek József  állatorvos
12 órakor Miért van szükségünk a SzER-ra?
Kemenyeczki Edit
12.30 A betegek jogairól , hol és hogyan panaszkodjunk? –
Gerőcs Katalin betegjogi szakértő ( OBDK)

A Look Your Best Speedfitness: mindkét nap – a rendezvény ideje alatt – ingyenes testösszetétel-mérés és tanácsadás, valamint 50%-os kedvezményes próbaedzési lehetőség az X-Body Training legújabb fejlesztésű NeWave EMS gépeivel.

<div class=”article_box_border”>
<div class=”article_solidheader”>
<h3>Cím</h3>
</div>
<p>Szöveg</p>
</div>

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik