Kultúra

Őszi Állásbörze az SZTE-n

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 10. 09. 15:20

Személyes kapcsolatk kialakítására is lehetőség nyílik az egyetemi karriernapokon.

Október 14-én és 15-én az Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napokon elsősorban a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit és friss diplomásait várják a szervezők. Az ingyenes programban egyebek mellett gyakorlati foglalkozások, CV-élesítés, nyílt interjú, személyre szabott próbainterjú szerepel. Emellett neves szakemberek tartanak előadásokat az álláskeresési interjúkkal, a testbeszéddel, a munkahelyi protokollal kapcsolatban, de a vállalkozóvá válás lépéseit is megismerhetjük az SZTE TIK-ben.

Tanulmányi és Információs Központ Szeged

Az SZTE Őszi Állásbörze célja, hogy a hallgatóknak és friss diplomásoknak lehetőséget biztosítson a munkaerő-piaci kapcsolatok kiépítésére helyi, regionális és országos cégek szakembereivel. A Szolgáltatók Börzéje abban segít, hogy találkozhassanak olyan cégekkel (nyelviskolák, autósiskolák, diákmunka-közvetítők stb.), amelyek a fiatalok karrierjét kisebb vagy nagyobb mértékben segítő szolgáltatásokat/termékeket kínálnak.

A börzén az SZTE mesterképzést biztosító mind a nyolc kara képviselteti magát, bemutatva a 148 szakot felölelő mesterképzési kínálatát, tájékoztatva az érdeklődőket a jelentkezés feltételeiről is. A nap programját többek között életvezetési, karrier-, pályaorientációs és grafológiai tanácsadás, karrierjósda is színesíti.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.