Kultúra

Jótékonysági Edith Piaf-est a Kisszínházban

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 10. 08. 11:01

A szegedi Onkoterápiás Klinika működését támogatja, aki elmegy az Edith Piaf estre.

Az SZTE Onkoterápiás Klinika és Dr. Magyarossy József ügyvéd Edith Piaf-estet rendez október 14-én hétfőn este 7 órától a szegedi Kisszínházban.

Edith Piaf (Edith Piaf)

Az esten fellépnek: Bajza Viki (Madách Színház), Borovics Tamás (Szegedi Nemzeti Színház), Kara Tünde (Békéscsabai Jókai Színház), Szegedi Szimfonikus Zenekar Arany Ezüst Quartettje, Gyarmati István zongoraművész, Nagy Imre Erik zeneszerző, zongoraművész, Károlyi Klára, Gera Fivérek Rafa Józseffel, Dr. Magyarossy József és Barátai.

Az est teljes bevételét a Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért magánalapítvány kapja. Egy jegy 5.000 forintba kerül.

A „Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért” a SZTE Onkoterápiás Klinika működését támogató magánalapítvány. Célja a betegellátás minőségének, körülményeinek fejlesztésével a klinikán folyó oktató- és tudományos kutatómunka segítése, illetve a daganatos betegségek elleni küzdelem serkentése. A betegellátás körülményeinek szinten tartása, javítása, a megnövekedett igények kielégítése az egészségügy jelenlegi helyzetében azonban csakis külső források bevonásával lehetséges, ezt szolgálja a jótékonysági est.

Jegyek vásárolhatók: Dr. Magyarossy József ügyvédi iroda, 6720 Szeged, Mikszáth K. u. 16., telefon: (62) 321-738;
SZTE Onkoterápiás Klinika Titkárság, 6720 Szeged, Korányi fasor 12., telefon: (62) 545-404

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Mentőkhöz menekült az elkószált 14 éves kutya

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.