Kultúra

Cher agyára mentek, ezért kiadott egy albumot

cher (cher)
cher (cher)

Több mint egy évtizedes kihagyás után érkeztek a popdíva új slágerei.

A Closer to the Truth című lemezen a vadonatúj dalok mellett megtalálható a You Haven’t Seen The Last Of Me, amely a Díva című 2010-es filmben hangzott el. Az albumra két dalt írt Pink (I Walk Alone és Lie To Me), egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sistersből (Take It Like A Man), producere pedig többek között Timbaland.

“Szerintem a Cher-rajongók biztosan nem fognak csalódni. Jobban énekelek, mint valaha, a dalok pedig igazán jók. Hihetetlenül büszke vagyok rá” – mondta a popikon korábban. Arra a kérdésre, miért várt ilyen sokat az új lemezzel, azt a választ adta: “egyszerűen elfelejtettem. Egyik menedzserem azonban addig idegesített, amíg stúdióba nem vonultam”.

Az énekesnő hamarosan turnéra indul albumával: márciustól kezdve összesen 49 észak-amerikai városban ad koncertet. A Phoenixből induló koncertsorozaton, elmondása szerint új technológiákat is alkalmaz.

Cher hosszú karrierje során rengeteg díjat nyert, köztük Oscart, Emmyt, Grammyt és több Golden Globe-ot is. Összesen tizenegy arany- és három platinalemeze van. Többszörös platinalemeze, a Believe 20 millió példányban kelt el. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard pop slágerlistán.

Amerikában már egy hete hallgathatják a rajongók az új albumot, Magyarországon pedig hétfőn jelent meg az új lemez a Magneoton kiadónál.

Legutóbb 2002-ben adott ki albumot az énekesnő, Living Proof címmel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik