Kultúra

Turizmus Világnapja a Baross úti Látogatóközpontban

24.hu
24.hu

2013. 09. 26. 16:55

A turisztikai szakma szeptember 27-én ünnepeli a Turizmus Világnapját, melynek idei központi témája a turizmus és a víz kapcsolata. Ezen a napon a Baross úti Látogatóközpont színes programokkal (fotó kiállítás, előadások, különböző kedvezmények) várja az érdeklődőket.

Részletes programok:

10.00 – 12.00 “Múltunk és jövőnk a víz” címmel filmvetítés, a Nemzeti Környezetügyi Intézet Észak-dunántúli Kirendeltségének közreműködésével

14.00 óra – Lakatos Krisztián, a Győri Fotóklub Egyesület elnökének „Szigetköz” című fotókiállításának megnyitója. A kiállítás október 26-ig látogatható.

A Látogatóközpont Mosoni- Duna termében az alábbi előadások várják az érdeklődőket:

15.00 – 15.20 A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő szolgáltatásai és vizének jótékony hatása.

15.20 – 15.40 Az ivóvíz nyomában – a 130 éves győri vízellátó rendszer látnivalói, érdekességei, üzemlátogatási és osztálykirándulási lehetőségei. Előadó: Tóth László, Pannon-Víz Zrt.

15.40.-16.00 A Duna szabályozásában rejlő turisztikai lehetőségek Győrben. Előadó: Bodrossy Attila, építész

Védjük együtt vízpartjaink tisztaságát!

Hozza magával üres pet palackját és használt elemét, cserébe fogadja el a Tourinform Győr apró ajándékát.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai szakosztályának szervezésében ezen a napon a NYME Turizmus Intézet Turizmus-vendéglátás szakos hallgatói gyermekrajzzal kedveskednek az érdeklődőknek a Látogatóközpontban.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.