Kultúra

Érvénytelen Balázs Péter pályázata?

vígszínház (vígszínház, )
vígszínház (vígszínház, )

Egy szocialista fővárosi képviselő szerint késve adott be egy fontos részt.

Érvénytelen lehet Balázs Péter pályázata a Vígszínház igazgatói posztjára – közölte a 168 Óra Online-nal Tüttő Kata. A szocialisták fővárosi képviselője ezt a dokumentációból következtette, melyből kiderült, hogy Balázs a határidő lejárta után több mint egy héttel nyújtotta be az ötéves üzleti tervet, amit pályázatának tartalmazni kellett volna, hiánypótlásra pedig nincs lehetőség.

Az alappályázata tartalmaz egy üzleti tervnek nevezett részt, de ebben nem szerepelnek számok – magyarázta a politikus, hozzátéve, hogy a szakmai zsűriből szinte senki nem szólt az üzleti terv hiányáról. A jegyzőkönyv szerint nemcsak ez volt a szokásostól eltérő a bírálatban. Tüttős szerint szakmailag nem foglalkoztak a pályázatokkal, és volt olyan bíráló, aki szerette volna megtudni, hogy mi Tarlós István álláspontja a kérdésben

Eszenyi Enikő és Balázs Péter egyaránt három szavazatot kapott a bíráló szakmai testülettől,  Eszenyi a három támogató voks mellett két nem szavazatot is kapott, míg Balázs, a szolnoki Szigligeti Színház direktora esetében ketten tartózkodtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik