Kultúra

A Munka Világa – kétnapos kiállítás a Hiemer-házban

munka (munka)
munka (munka)

Állásbörze, munkaerő-kölcsönzés, felnőttképzés és diákmunka is szerepel a programban

Álláskeresőknek, aktív, de változtatásra készülő munkavállalóknak és diákoknak szolgálnak hasznos információkkal „A Munka Világa” című kiállításon, melyet első ízben, úttörő jelleggel szerveznek meg a Hiemer Rendezvényközpontban. Szeptember 20-21-én, pénteken és szombaton tizenöt kiállító mutatja be kínálatát.

„A Munka Világa” kiállítás fő témakörei: állásbörze, munkaerő-kölcsönzés, diákmunka, felnőttképzés, kompetenciafejlesztés, felsőoktatás, rehabilitáció, rekreáció és tréningszervezés. A kiállítás díszvendégeként jelen lesz a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja, a Grundfos Magyarország Gyártó Kft., a Kodolányi János Főiskola, valamint a Türr István Képző és Kutató Központ, rajtuk kívül további székesfehérvári vállalkozások és szolgáltatók mutatják be aktuális ajánlataikat. Szeptember 20-án, pénteken 10.00-17.00 óra között, 21-én, szombaton 10.00-16.30 óra között várják az érdeklődőket a Hiemer-ház báltermében.

„Kiállításunk úttörő jellegű! Tudomásunk szerint az elnyúló gazdasági válság ideje alatt senki sem próbálkozott Székesfehérváron állásbörzével, mi most belevágunk!” – hangsúlyozta a sajtótájékoztatón Posch Ede főszervező, a Lénia 2. Kft. ügyvezetője. Elmondta: „Valamennyi területről érkeznek kiállítók és meggyőződésünk, hogy mindenkinek érdemes lesz kilátogatnia, aki állást keres, munkahelyet változtatna, tanulna, vagy átképezné magát abban a reményben, hogy ezáltal könnyebben jut jobban fizető, érdekesebb álláshoz. Tehát a tizenévesektől a munkavállalói kor felső határáig várjuk az érdeklődőket. Nem feledkezünk meg az aktív nyugdíjasokról sem, hiszen egyik kiállítónk éppen ebben a korcsoportban találja meg partnerei talán legnagyobb hányadát.”

„A Munka Világa” című kiállítás ingyen látogatható. Minden érdeklődő ŐsFehérvár városkártyát és tombolát kap ajándékba, a sorsolást szombaton, 16.00 órakor tartják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik