Kultúra

Királyi hangokat keresnek a királyok városában

mikrofon(210x140)(1).jpg (mikrofon, )
mikrofon(210x140)(1).jpg (mikrofon, )

Idén ki lesz Fehérvár hangja?

2013-ban is elstartol a népszerű tehetségkutató, a Fehérvár Hangja. A zsűri elnöke idén is Pély Barna énekes-zeneszerző lesz, mellette Kelemen Angelika jazz énekes, Váradi Eszter Sára színésznő, Quintus Konrád színész és Vörös Tamás jazz előadóművész foglal majd helyet.

Amennyiben elmúltál 14 éves, de még nem vagy 26. Fejér megyében élsz és/vagy itt folytatod tanulmányaidat és szeretnéd, ha Te lehetnél a Fehérvár hangja cím boldog tulajdonosa, akkor mielőbb jelentkezz! – olvasható a felhívásban.

A jelentkezési lapot október 4-ig kell eljuttatni a Fehérvár Médiacentrum székhelyére, erről bővebb információt itt találsz. A meghallgatást október 19-én tartják a Pelikán teremben.

Két év távlatából biztosan állítható, hogy jó döntésnek bizonyult a Fehérvár Hangja elindítása és sikerült megszólítani a fehérvári, Fejér megyei fiatalokat. Az idei versennyel szeretnénk újra sok fiatalt megszólítani, hiszen sok tehetség él a városban és a megyében. Büszkék lehetünk arra, hogy sok fehérvári rendezvényen léptek fel a Fehérvár Hangja tehetségkutató versenyen feltűnt fiatalok – mondta Cser Palkovics András polgármester a mai sajtótájékoztatón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik