Kultúra

Hogyan legyünk sikeresek a munkában?

ülőmunka (ülőmunka)
ülőmunka (ülőmunka)

A SZÉNA Egyesület tréningein felfedik a sikeres emberek 21 titkát.

Legújabb előadásaikban rávilágítanak és tudatosítják azokat a viselkedésmintákat, melyekkel bárki sikeresen veheti az akadályokat munkája során.

Választ kaphatnak arra is, hogy valóban van-e csúcs? És ha nincs, akkor mi van helyette? Megvizsgálják, mi kell a fegyelemhez, hogyan találják meg a bennük élő zsenit, milyen körökben forogjanak, milyen hatással van fizikális kondíciójuk az üzleti sikerünkre, hogyan lehetnek döntésképesek és tett-orientáltak, mit tegyenek a kudarccal és hogyan sajátítsák el a kitartás művészetét.

A következő tájékoztatót Bácskai Zsuzsanna, s székesfehérvári vállalkozónői klub nagykövete tartja augusztus 28-án 9-11 óráig, a Civil Műhelyben (Balatoni út 8.).

Szeptembertől pedig ismét elindul az a tréning, mely már sok alkalommal segítette azokat az édesanyákat, akik gyermekük nevelését követően ismét vissza szeretnének térni a munka világába.

A gyermekvállalást követően előbb-utóbb minden édesanya életében elérkezik az az idő, amikor szeretne ismét elhelyezkedni. Van, akinek rögtön sikerül visszarázódnia a megszokott napirendbe, amikor már nem a gyermekkel töltött idő teszi ki a nap nagyobb részét. A legnagyobb problémát sok esetben az jelenti, hogy az otthon töltött időt követően az édesanyák nem hisznek saját képességeikben. A gyermeknevelés évei alatt elszigetelődnek a külvilágtól, kevesebbet figyelnek önmagukra és az önbizalmuk is csorbul.

A 8 alkalomból álló foglalkozás segít az önismeret növelésében, a meglévő készségek tudatosításában, az önértékelés erősítésében, valamint a kommunikációs készségek fejlesztésében.

A program szeptember 3-án indul és keddenként 9-13 óráig várják az édesanyákat, akiknek szükség esetén gyermekfelügyeletet is biztosítanak. A helyszín itt is a Civil Műhely lesz.

Jelentkezni itt lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik