Kultúra

Dunai András lett az MTE új elnöke

A Sanoma digitálisüzletág-igazgatója lett a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének új elnöke.

Az MTE elnöksége legutóbbi ülésén Dunai Andrást, a Sanoma Media Budapest digitálisüzletág-igazgatóját választotta meg az MTE új elnökének – írja az mte.blog.hu. A leköszönő elnök, Nádori Péter – a Lapcom tartalmi és marketing ügyvezetőigazgató-helyettese – 2010 óta vezette az egyesületet, és az elnökség tagja marad.

Dunai András 2008 januárjában kezdett dolgozni a Sanománál gazdasági igazgatóként, és 2012 januárjától irányítja a vállalat digitális üzletágát. Korábban 2005 és 2007 között a Telekom Montenegro gazdasági vezérigazgató-helyettese, 2004 és 2005 között pedig a Magyar Telekom Üzletfejlesztési és akvizíciós menedzsere volt. 2001 és 2004 között a Malév pénzügyi igazgatói illetve kontrolling vezetői pozícióiban dolgozott.

Mi az a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete?

Az MTE 2001-ben alakult érdekvédelmi és önszabályozó testület, amelyet a hazai internetes tartalomszolgáltatók hoztak létre. Az egyesület arra törekszik, hogy az internet szabályozása a lehető legkisebb állami beavatkozás mellett történjen meg, és a hangsúly az önszabályozásra kerüljön. Az MTE többek között etikai kódex kidolgozásával, a szakmai viták és az önszabályozási tevékenység koordinálásával kíván hozájárulni az internetes kultúra fejlődéséhez.

A Sanoma Media Budapest Zrt. a Hír24 kiadója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik