Kultúra

Búcsú a nyártól – Szamárfül-fesztivál Veszprémben

ősz (ősz)
ősz (ősz)

Táncos, humoros, sportos és művészeti programok várják az érdeklődőket augusztus 26-tól 31-ig.

Hétfőn este a Golding Táncsport Egyesület, Arany Timi, Az ének iskolája veszprémi döntőse és a HEMO Winner Versenytánc Egyesület lép fel a Városi Művelődési Központban, majd operettműsor következik.

Kedden stand-up comedy est lesz Lorán Barnabással (Trabarnával), Somogyi Andrással és Orosz Györggyel, szerdán a Free Dance Tánccsoport, a HEMO Modern Táncműhely és az Arco Dance Akrobatikus Rock And Roll Sporttánc Egyesület bemutatóját nézhetik meg. Este Halas Adelaidának, a Petőfi Színház művészének musicalműsora szórakoztatja a nagyérdeműt.

Csütörtökön délután fotókiállításnak ad helyet a VMK, valamint a Veszprémer Klezmer Band koncertjének.

Pénteken délelőtt is lesznek programok, tíztől ki lehet próbálni az óriáslabirintust, logikai és ügyességi játszóház, harci püfölő, óriás-malomjáték, óriáspecabot, fakanál-hoki várja a családokat, a kicsiknek pedig Búzás Csaba énekel megzenésített verseket. Aznap 16 órakor kezdődik Mazsola és Tádé címmel az Ametist Bábszínház előadása, az idősebbeknek Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész triója ad koncertet.

Szombaton este folklórparádéval zárul a nyárbúcsúztató, a Veszprém-Bakony Táncegyüttes és a Zagyva Banda fellépésével, amelyet táncház követ Kovács Norbert “Cimbi” vezetésével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik