Kultúra

Új elektronikus fesztivál: csak úgy dübörög majd a Balaton!

buli (fesztivál, )
buli (fesztivál, )

Augusztus 18-19-20-án igazi hiánypótló elektronikus zenei fesztivált rendeznek Balatonvilágoson. A B my Lake soha nem látott LineUppal várja a zene szerelmeseit – techno, tech house, minimal, electro, mindezt a Balaton közvetlen partján!

A több, mint 120 DJ-t felvonultató B my Lake Fesztivál káprázatos környezetben vár mindenkit a balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközpontban. Az újszerű zenei program a Nagyon Balaton programsorozat része.

Kiss Ákos, a VOLT Produkció társszervezőjeként az eseményt jegyző Deadcode Production munkatársa elmondta, hogy a butikfesztiválként aposztrofált eseménynél fontos cél az is, hogy korlátozzák a résztvevők számát, így naponta legfeljebb tízezer vendéget várnak a Club Aligába.

A B my Lake fellépői között nincsenek kicsik vagy nagyok. Már a plakátokon is egyértelmű az üzenet: a több tucat hazai és világsztár azonos méretben jelenik meg mindenhol. A Club Aliga területén felépülő egyedi színpadokon és tánctereken fellépnek az elektronikus zene legendái, a jelent meghatározó művészei és a jövő  feltörekvő tehetségei– írja a fesztivál hivatalos honlapja.

Szállásként szolgálhat egy sátor, amit közvetlenül a Balaton partján húzhatsz fel. Ezesetben először kempingjegyet kell váltanod, ami 3 napra 2000 forint. De jöhetsz lakókocsival is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik