Kultúra

Dübörög a Művészetek Völgye

Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja idén is beírja magát a történelemkönyvekbe. Portálunkéba legalábbis biztosan!

Július 26-a és augusztus 4-e között ebben az esztendőben is kulturális kavalkádra csábítja Kapolcs a különböző művészeti és zenei ágak iránt érdeklődőket. A Művészetek Völgye nemcsak az évek során már jól kitaposott útjának köszönheti azt, hogy egyre többen felkeresik a rendezvényt, hanem annak is, hogy szezonról-szezonra érdekesek és izgalmasak tudnak maradni, köszönhetően a fesztivál egyedi hangulatának és a színpadon fellépő sztároknak, tehetségeknek.

Portálunk is ellátogatott a völgybe, és tagadhatatlanul az egyik kedvencünk lett a Muharay színpad, mely a hét legizgalmasabb udvara címet elnyerte szerkesztőségünktől. A néptánc-népzenei vonalat képviselő szakaszon ugyanis, Varga Albin vezetésével fellépett a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes. Fantasztikus, mintegy három órás programjuk volt az esemény egyik csúcspontja augusztus 1-jén, a repertoárban vasi táncok, lakodalmas, kádártánc is helyet kapott, nem mellékesen a táncház is óriási sikert aratott.

Közben, Ferenczy György és a Rackajam is feltűnt Kapolcson, a Blue Spot Cafe-ban, fenomenális jammelés, kiváló limonádék és kisfröccsök fokozták a hangulatot.

Ha további programokra kíváncsi, klikk ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik