Kultúra

ByeAlex, Punnany Massif, Majka és Curtis– egy hét múlva Körös-toroki Napok

Új arculat, új rendszer: egy hét múlva indul a huszonharmadik Körös-toroki Napok, immáron KTN Csongrád néven.

Lassan összeáll a jövő hét csütörtökön induló csongrádi Körös-toroki Napok fellépőinek listája. A 23 éves rendezvény idén teljesen új arculatot kap. Az idei koncepció értelmében nem lesznek az ingyenes koncertekkel párhuzamosan, helyi szórakozóhelyek által rendezett, külön belépőt igénylő programok, helyette egy egységes, valamennyi part menti diszkót összefogó könnyűzenei fesztivál kerül megrendezésre. A nagyszínpados koncertek helyszínére és a diszkók által rendezett bulikra egy jeggyel lehet majd belépni.

Az immáron KTN Csongrád néven futó fesztivál területe azonban nem lesz körbekerítve. A strand és a nappali programok is bárki számára ingyenes látogathatóak lesznek. Jegyet csak az esti-éjszakai rendezvényekre érkezőknek kell váltani. A kapott karszalagokat minden helyszínen külön ellenőrzik majd.

Egyébiránt a KTN szervezőinek nem titkolt célja, hogy az új irányelvek mentén haladva egy generációkon, stílusokon, zenei műfajokon átívelő, országos szinten elismert nyári könnyűzenei fesztivált hozzanak létre a csongrádi Tisza-parton. Ezt misem példázza jobban, mint a jövő hét zenei sokszínűsége. Az augusztus 1-4. között zajló rendezvényen fellép többek közt Majka és Curtis, ByeAlex, a Punnany Massif, az Alvin és a mókusok, Radics Gigi, Pál Dénes, a Groovehouse, a V-Tech, és az Animal Canibals. A nagyszínpados koncertek mellet a Vállalkozói Udvarban az ország legismertebb dance DJ-i állnak majd pult mögé. Itt lesz Bárány Attila, Andro, Chris Lawyer, Wallas, Kincses, a katapult-DJ-páros Bozóky és Lipóczy, Tomy Montana, Johnnie Pappa, valamint számos környékbeli DJ is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik