Kultúra

Zamárdi nem bír magával – Rozé Fesztivál a tóparton

Zamárdi és Villány összefogott, hogy a nyár élvezői rájöjjenek, van élet a sörön túl, talán még szebb is...

A két város nem aprózta el, kapásból három napra szervezte közös fesztiváljukat. Július 26-án, pénteken kezdenek, amikor is délután fél ötkor Zamárdi városházától ihaj-csuhaj felvonulás indul zenekarral, mazsorettekkel, néptáncosokkal és VESPArádéval.

A Kossuth utca és a strand élettel telik meg: már pénteken élvezhetik először a gyerekeket, majd öregjeik parádéját, bordalokat, borlovagokat. Olyan utcabál lesz este a HKG Zenekarral, hogy az aszfalt is belepirul – na, így születik a rozé.

Mivel a nyár forrónak ígérkezik, ezért a szombatot is estére ütemezték be. Térzenével köszönnek a sógorok, naplementéig kacarászhatnak a gyerekek. Alkonyatkor már a vénekre köszönt a hastánc, méghozzá Európa-bajnok képében. Majd tánc mindenkinek keringőtől cha-cha-cháig. Mielőtt újra születne a rozé az utcabálon Freakendékkel, Pörneki Anikó és Krezinger Tibor nyújt át operettcsokrot.

Nagyon téved, aki azt hiszi, vasárnap megúszhatja a bordalokat, a fenékig ürített rozékat! Persze mindezekről szakemberek adnak felvilágosítást, amit ismét térzenébe, operettbe csomagolnak. A tűz urai, a tűzzsonglőrök zárják a rozé hétvégét Zamárdin.

Ha többet akar tudni minderről, keresse fel a +36 80 348 400 vagy a +36 30 939 68 70 telefonszám másik végét!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik