Kultúra

Egyre népszerűbb a velencei Tekergő Piac

Vasárnaponként termelők és kézművesek portékáival várják a vásárlókat. Ajándéktárgyakat, lékvárokat, szörpöket, bio termékeket kínálnak a belföldi és külföldi turistáknak egyaránt.

A Velencei-tónál élő termelők és kézművesek olyan élelmiszereket és ajándéktárgyakat mutatnak be, amiket máshonnan nem lehet beszerezni. Ott lesz Fábry Sarolta, aki aszalt gyümölcsökből készült ostyáit és zöldségkenyereit mutatja be, valamint Bódi Andrea (Bio Andi) is elhozza a saját készítésű bio bodzáját. Ispán József és Pados Mariann sajtjait kóstolhatjuk majd meg, ahogyan Legeza József lekvárjait is.

Horváth Zsuzsa ékszerei mellett saját készítésű női felsői is megtekinthetőek, Bernhardt Laci mangalica áruja pedig beillatozza a helyet. Érdemes ellátogatni a piacra, mert délben a Tekergő Étterem lepi meg a vendégeket egy bográcsos étellel-adta hírül a Velence Turizmus.

Minden vasárnap 8-14 óráig, az M7-es autópályán, a velencei MOL benzinkút mellett, a Tekergő Étterem és Motel területén várják a látogatókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik