Kultúra

Üdvözletemet küldöm Afganisztánból

Buthy Lilla
Buthy Lilla

2013. 06. 19. 09:37

Képeslapok Afganisztánból című vándorkiállítás egy hétig tekinthető meg az Alba Plaza előtt.

A Magyar Honvédség afganisztáni szerepvállalását mutatja be az az egyedülálló fotókiállítást, melyet pénteken délután nyitnak meg az Alba Plaza előtti téren. A szabadtéri vándortárlat egy hétig marad a városban.

Budapest, Szolnok és Debrecen után Székesfehérváron is látható lesz az az egyedi, különleges fotókiállítás, melynek keretében 40 nagyméretű tablón mutatják be a Magyar Honvédség afganisztáni szerepvállalásának történetét és legfőbb eredményeit. A szabadtéri tárlaton nem csak a Tartományi Újjáépítési Csoport, hanem a Magyar Honvédség többi missziója is helyet kapott, így az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a Katonai Tanácsadó Csoport, a Kabul Nemzetközi Repülőtér Őr- és Biztosító Kontingens, illetve a Különleges Műveleti Kontingens tevékenységébe is.

A kiállítás megnyitójára június 21-én, pénteken kerül sor az Alba Plaza előtti téren, a Helyőrségi Zenekar közreműködésével. 14.00 órakor köszöntőt mond Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere, majd Domján László vezérőrnagy, a MH Összhaderőnemi Parancsnokságának parancsnoka. A különleges tablókat minden városban, így Székesfehérváron is egy hétig tekinthetik meg az érdeklődők.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Fotó: Marjai János/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.