Kultúra

Lurkók vitorlára! – civil kezdeményezés

Már évek óta felkínálják a Zamárdi Baráti Kör vitorlás szakemberei, hogy a gyerekek ingyenesen kipróbálhassák a vitorlázás izgalmait, szépségeit.

Minden általános iskolás korú gyermeket vár ingyenes vitorlázásra a Zamárdi Baráti Kör és a Zamárdi Tourinform. Ez nem egyszerű hír, hanem valóban minden sulis gyerekre vonatkozik Debrecentől Szombathelyig.

A Balcsi24 kérdésére a szervezők elmondták, hogy 2007 óta minden nyáron szerveznek vitorlás kalandutakat a gyerekeknek.

Az idei esztendőben a gyerekek részére szervezett Lurkók vitorlára! című program időpontjai június 30., július 14. és 28., valamint augusztus 11. Ezekre az ingyenes gyerekprogramokra minden alkalommal az indulás előtt, 17 órakor lehet jelentkezni Zamárdiban, a Bácskai utcai kikötőben.

Idén előzetes jelentkezések alapján indítanak családi vitorlázást is, valamint Vitorlás „kalóz” napközis tábort (melynek ideje négy nap) gyerekek részére július 22-25. De gyerektáborok számára vitorlás programokat is szervez a Zamárdi Baráti Kör előzetes megegyezés szerint.

Részletes információhoz juthat minden érdeklődő a Zamárdi Baráti Kör honlapján és a Tourinform Irodában (Zamárdi, Kossuth utca 16.), illetve a grizzli@t-online.hu címen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik