Kultúra

Nyári zenés esték júliusban a Pelikán Udvarban

Júliusban két produkciót visz színpadra a székesfehérvári Vörösmarty Színház a Pelikán Udvarban: a Bor, mámor, szerelem című operettkoktélt és a Csak egy tánc volt... című produkciót, amely a táncdalfesztiválok világát idézi fel.

Az eddigi két nagyszabású nyári produkció, a Koronázási Ünnepi Játékok és a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat mellett Zenés Nyári Estéket is szervezünk. Székesfehérváron nagy hagyománya van a nyári színházi előadásoknak, hiszen több mint három évtizede töltjük meg előadásokkal a Pelikán Udvart – mondta Matuz János, a színház művészeti intendánsa a szerdai sajtótájékoztatón.

Váradi Eszter Sára színésznő, az esték háziasszonya hangsúlyozta, hogy a Bor, mámor, szerelem című operettkoktéllal semmi más céljuk nincs, mint önfeledt szórakozást biztosítani a közönségnek. A július 11-i és 12-i előadáson a leghíresebb operettslágerek csendülnek fel és egy szövevényes szerelmi történet elevenedik meg.A színésznő mellett Keller János, Mahó Andrea, Závodszky Noémi, Buch Tibor, Juhász Illés és Tűzkő Sándor is színpadra lép.

Keller János színművész a Csak egy tánc volt… című produkcióval kapcsolatban kifejtette: a táncdalfesztiválok hangulatát keverik a színház világával egy 12 tagú zenekar kíséretében. A július 16-i és 17-i koncertesten fellép Koós János és lánya, Koós Réka, mellettük Váradi Eszter Sára és Keller János énekel még a produkcióban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik