Kultúra

A Fehérvár24 est vendége: Turbók János, az Agárdi Popstrand alapítója

Csütörtökön folytatódik a Fehérvár24 este sorozatunk. Turbók Jánossal, az Agárdi Popstrand igazgatójával beszélgetünk. A közönségtalálkozón felidézzük az elmúlt 30 év legszórakoztatóbb momentumait, szó lesz az idei nyár koncertjeiről, és jövőbeni terveiről is kifaggatjuk.

1977 óta minden évben Popstrand van a Velencei-tó partján, Agárdon. Ez egy megszállott embernek köszönhető, aki ezért a Popstrandért úgy küzd, mint egy turbina.

Talán ezért lett a beceneve Turbók Jánosnak a Turbina. Harminchét évvel ezelőtt rengeteg akadály között elindította a szinte mindig betiltásra ítélt Popstrandot, ami hagyományosan sok embert csalogat.

Nem mindennapi történet a Popstrand születése sem: Turbók János egy szemétszállító pótkocsikon indította el a 90%-ban saját erőből felépített rendezvényközpont három évtizedes sikertörténetét.

Az örök szervező Turbinával beszélgetünk zenekarokról, sztorikról, balesetekről, könnyekről és nevetésről. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Novotel Hotelbe június 6-án 18 órakor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik