Kultúra

Állati Jó lesz!

Idén először kerül megrendezésre június 8-án az Állati Jó Juniális non-profit rendezvény, a Palotavárosban.

A szervezők küldetésüknek érzik, hogy a fehérvári állatszerető embereket közelebb hozzák egymáshoz, nem titkolt céljuk továbbá, hogy a rendezvényen fellelhető speciális családi- illetve gyerekprogramok segítségével megkönnyítsék a házi kedvencek családokba történő beilleszkedését, a felelős állattartási kultúra meghonosítását.

A szórakoztató, tematikus programok mellett meglepetésvendégekkel, bemutatókkal, ajándékokkal várnak mindenkit, ezen a délutánon. A részvétel mindenki számára ingyenes, a helyszínen többek között: ASKA, HEROSZ! FEMA állatmentők, az Alpha-Vet állatkórház csapata, az Alba Dog Center kutyaiskola, King’s Gold lovas sportegyesület, Fertőzug szabadidőpark, Fehérvári Tűzoltó Egyesület, SZÉNA egyesület, Amerikai Bulldog fajtamentés is képviselteti magát.

A juniálison, melynek helyszíne a Csapó u. – Bátky Zs. u.- Horog u által körbezárt füves terület, természetesen ott lesz Béres Tamás zámolyi körzeti megbízott és Nózi kutya, aki a helyszínen kiemelkedő képességeiről tesz tanúbizonyságot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik