Kultúra

A Fehérvár24 bemutatja: Nagy tablóverseny 2013

A Fehérvár24 szerkesztősége új nyereményjátékot indít útjára. Itt a Nagy tablóverseny: indul a szavazás!

Melyik osztály tablója lett idén a legötletesebb? Ahhoz,hogy erre választ kapjunk, nincs más dolgotok, mint feltölteni osztályotok ballagási tablóját június elsejéig a Fehérvár24 facebook oldalára, és gyűjteni rá a szavazatokat. A szóbeli érettségik végeztével a legtöbb szavazatot kapott osztály egy óriási pizzát kap ajándékba a Pizza Casa felajánlásával. Szerezzetek hírnevet osztályotoknak és a tablótoknak!

Június elsejéig tart a játék első szakasza, eddig tölthetitek fel a képet a ballagási tablótokról. Innentől kezdve a játékba benevezett tablókra lehet szavazatokat gyűjteni június 30-ig. Ekkor derül ki, hogy melyik osztály ballagási tablója nyeri el a megtisztelő Év tablója címet, és az óriás Pizza Casa pizzát. Mutassátok meg a nagyvilágnak a tablótokat, ha úgy gondoljátok, hogy a Tiétek a legötletesebb, legkreatívabb tabló Fejér megyében! Játékra fel!

A játék menete röviden:

1. Legyél rajongónk, lájkold a Fehérvár24 facebook oldalát!

2. Add le voksodat arra a tablóra, amelyik szerinted a legjobb, vagy legkreatívabb.

3. Toborozzatok szavazótábort, és legyen a ti tablótok Fejér megye legnépszerűbb tablója!

4. A legtöbb szavazatot kapott osztály egy hatalmas pizzát nyer a Pizza Casa jóvoltából.

A játék során a játékosok az erre szolgáló alkalmazásba tölthetnek fel felhasználói fiókonként 1 darab képet. A feltöltött képekre a Szavazok gomb segítségével lehet szavazatokat gyűjteni, de a népszerűsítés megengedett a Tetszik és a Megosztás gombokkal is – bár ezek nem számítanak érvényes szavazatnak.

A nyerteseket e-mailben/Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak.

Legyen a ti ballagási tablótok Fejér megye legjobb tablója, az év tablója! Játékra fel!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik