Kultúra

Eros Ramazzotti: Hello, Bukarest!

eros ramazotti (eros ramazotti, )
eros ramazotti (eros ramazotti, )

Így köszöntötte az olasz énekes a Sportarénában összegyűlt magyar közönséget. Pedig még a pólójára is ráírták, hol koncertezik.

„Viszonylag későn veszi fel a kapcsolatot a közönséggel. Talán a harmadik szám után, amikor azt mondja, koszonom, majd kis hatásszünet után hozzáteszi, bukaresti. Aztán nézeget valamit a földön, és korrigál Budápesztre, ami egyébként a pólója hátuljára is fel van írva” – írja koncertbeszámolójában Winkler Róbert a Lángoló Gitárok blogoldalon.

Fotó: MTI / Mohai Balázs

Eros Ramazzotti új, „NOI” címre keresztelt turnéja keretén belül látogatott Budapestre szerdán. A „NOI World Tour 2013″ márciusban indult útjára. A koncerteket Európa legnagyobb arénáiban adja Olaszországban, valamint Európában. Októbertől decemberig pedig Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Dél-Afrikában folytatódik.

Ramazzotti produkcióját 14 kamion szállította Magyarországra, még a színpadot is saját maga hozta. A személyzete négy turnébuszon utazott, és mintegy 50 tonnányi hang- és fénytechnikát függesztettek fel az Aréna mennyezetére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik